Tipi ljudi, ki jih potrebujete

Nekateri ljudje predstavljajo lekcije, drugi blagoslov. Nekateri bodo ostali, za druge pa bi bilo najbolje, da bi odšli takoj zatem, ko se naučite njihove lekcije. Spoznajte, kateri so tipi ljudi, ki jih potrebujete v vašem življenju in zakaj je temu tako.

Kateri so torej tipi ljudi, ki jih potrebujete?

Vsak potrebuje nekoga. V življenju vsi potrebujemo ljudi, ki nas nekaj naučijo, nas spodbujajo ali nam pomagajo, da rastemo, oziroma nam na kakšen drug način pomagajo, da se osebnostno razvijamo. Ključ je v tem, da ugotovite, kdo si zasluži ostati v vašem življenju in kdo ne, ter kako se slednjih znebiti.

Seveda je tu družina, za katero več ali manj vsi menimo, da mora ostati del naših življenj. Pa prijatelji iz faksa ali srednje šole, ki nikakor ne izginejo iz slike, četudi zanje vemo, da so za nas strupeni in da našemu blagostanju ne prispevajo ničesar dobrega. So pa tudi določeni tipi ljudi, ki jih potrebujete v vašem življenju. Predstavljamo vam 6 takšnih tipov ljudi.

1. Nesramna obsojajoča oseba

To je oseba, od katere se naučite pomembno lekcijo, nato pa se je raje nemudoma znebite. Razen, če ste jo zmožni naučiti, kako lahko neha biti tako nesramna.

tipi ljudi, ki jih potrebujete_nesramna oseba
Od nesramne osebe se naučite lekcijo, nato pa se je čimprej znebite.

Ta oseba vam bo pokazala, da svet potrebuje več ljubečih, prijaznih in čudovitih ljudi in zakaj morate sami stremeti k temu, da bi bili eden izmed njih. Ko boste priča enemu izmed njenih običajnih izbruhov obsojanja, se vam bo morda celo zasmilila. Nekateri bodo jezni zaradi njenega obnašanja in tudi to je povsem v redu. Ta oseba vam bo pokazala, kdo si ne želite biti.

Več: 5 razlogov, zakaj se nekateri ljudje nikoli ne opravičijo.

 2. Vesela ljubeča oseba

To je oseba, katere se želite okleniti za vselej. Je čudovita, ljubeča, skrbna duša in naučila vas bo, kako ljubiti, biti srečni s tem, kar imate in kako svobodno deliti vašo ljubezen.

tipi ljudi, ki jih potrebujete_vesela oseba
Ljubeča oseba je nujna v vašem življenju, saj vas bo navdala s pozitivno energijo in vas naučila hvaležnosti.

Pokaže vam, kako ni potrebno biti oseba št. 1 in da lahko delite ljubezen in uživate ob drugih ljudeh. Če ste se nedavno razšli s partnerjem, vam bo takšna oseba pomagala zaceliti srčne rane in vam omogočila, da boste lahko ponovno ljubili brez zadržkov.

3. Oseba “brez sranja”

Ta oseba vam bo pokazala, kako najti svoj glas in bo stala v vašem kotu, ko vam to ne bo uspelo. To je vaš podpornik, navijač in varuh, ki vas obenem tudi spodbuja.

tipi ljudi, ki jih potrebujete_oseba brez sranja
Oseba “brez sranja” je vaš podpornik, navijač in varuh.

Želi, da najdete svoj glas in vam bo pokazala, kako se postaviti zase, zasledovati cilje, ki jih želite doseči in kako vam ni potrebno trpeti “sranja” nekoga drugega. Ta oseba vam bo pokazala, kako lahko prenehate biti predpražnik, po katerem drugi ljudje stopajo, kadar se jim zahoče.

4. Nevrotična oseba

Ko boste s takšno osebo preživeli eno uro, boste še bolj cenili, kako ostati miren in se morda celo naučili meditirati. Ta oseba je napolnjena z anksioznostjo in s preveč nervozne energije.

tipi ljudi, ki jih potrebujete_nevrotična oseba
Nevrotična oseba vas bo vedno znova spomnila, da se je nesmiselno obremenjevati z majhnimi stvarmi.

Od nje se lahko naučite, kako živeti življenje vsak dan posebej in se ne obremenjevati z majhnimi stvarmi. Ob tej osebi boste spoznali, da biti pod stresom ne vodi nikamor in da mirna oseba vedno zmaga.

5. Mirna oseba

To je še ena izmed tistih, s katerimi se je dobro družiti. Če ste sami podobni osebi št. 4, potem v svojem življenju brez dvoma potrebujete osebo št. 5. To je oseba, ki vam bo pokazala, da stvari ni potrebno jemati tako resno in da lahko bolj uživate v življenju.

tipi ljudi, ki jih potrebujete_lmirna oseba
Mirna oseba vam bo pokazala, da stvari ni potrebno jemati tako resno in da lahko bolj uživate v življenju.

Morda vas bo celo naučila meditirati. Mirna oseba ima zelo sproščujočo energijo, ki vas lahko takoj umiri. Z njo si boste zaželeli preživeti več časa. Naredite tako. Če ste nenehno pod stresom, potem se več časa družite z mirno osebo.

6. Uspešna oseba

Uspeh prihaja v več oblikah. Karierni uspeh, življenjski uspeh, uspeh na področju zdravja itd. Ne gre samo zato, da garate do onemoglosti in končno zaslužite bajne vsote. Uspešna oseba ima stvari pod nadzorom in ve, kaj je potrebno, da stvari funkcionirajo, tako kot morajo.

Od te osebe se lahko ogromno naučite. Družite se z njo. Naučite se nekaj trikov in poslušajte njene nasvete. Ugotovite, kaj je smisel uspeha in kako so ga dosegli sami. Uspeh bo tudi vaš, če ste se pripravljeni učiti.

tipi ljudi, ki jih potrebujete_uspešna oseba
Uspešna oseba ima stvari pod nadzorom in ve, kaj je potrebno, da stvari funkcionirajo, tako kot morajo.

Drži, da ljudje vstopijo v naše življenje z namenom. Če imate v svojem življenju katerega izmed zgoraj naštetih ljudi, razmislite o tem, kaj vas lahko nauči. Tipi ljudi, ki jih potrebujete, naj ostanejo v vašem življenju čim dlje, ostalih pa se čimprej znebite. Zapomnite si, da smo vsi tukaj zato, da ljubimo, se učimo in osebnostno rastemo.

 

Če vam je bil prispevek všeč, ga prosim delite naprej. 🙂

 

Se želiš pridružiti največji družini motivirancev v Sloveniji?