tamara simovič

Kdo je Tamara Simovič?

Tamara Simovič je dekle, ki je svojo osebno izkušnjo bitke s kilogrami, pomanjkanjem energije in z nezadovoljstvom nad svojim telesom obrnila v posel. Njena priljubljenost na spletnih omrežjih strmo narašča na račun pogostega objavljanja preverjenih prehranskih in vadbenih nasvetov ter slik in videov svojega napredka. Vedno hitreje se polnijo tudi mesta na njenem trenerskem urniku, saj se stranki popolnoma posveti in ji osebno prilagodi tako jedilnik, kot tudi trening.

Zase pravi, da je deloholik. Morda se ob tem marsikdo vpraša, kako to, da se je potem borila z odvečnimi kilogrami. Kot pravi, je bilo za to stanje krivo pomanjkanje znanja ter napačne predstave o pravilni prehrani. Ravno zato se trudi svojim strankam in pa vsem, ki jo prosijo za nasvet, podati prave informacije. Naša izkušnja: punca je resnično zasedena, saj ima poleg trdih treningov še ogromno zadolžitev za sponzorje ter dela s strankami – kljub temu pa je našla tudi čas, da z vami deli svojo zgodbo.

Uvod

Kdo je Tamara Simovič v prostem času in poslovno? Kaj jo navdušuje, ob čem jo spreleti srh, kaj ji požene kri po žilah?

Tamara Simovič: Samo sebe vedno težko opišem. Tisti, ki me najbolje poznajo, bi se verjetno strinjali, da sem deloholik. Izredno uživam v novih izzivih in izkušnjah, ki mi dajejo energijo in zagon. Verjetno je to eden izmed glavnih razlogov, da me tako veseli delo osebne trenerke, saj mi vsaka nova stranka predstavlja nov izziv na poti doseganja njihovih ciljev.

S čim se trenutno ukvarjaš?

Tamara Simovič: Trenutno se ukvarjam primarno z osebnim trenerstvom, poleg tega pa se ukvarjam tudi z organizacijo dogodkov in produkcijo reklam.

Osebno trenerstvo

Imaš naziv AFP osebni trener. Kaj ti je to usposabljanje prineslo v zasebnem kot tudi v poslovnem življenju?

Tamara Simovič: AFP je bila zame odlična izkušnja. Izredno usposobljeni strokovnjaki so me dobro pripravili na pot osebnega trenerstva, hkrati pa so me pustili z zavedanjem, da moram osvojiti še malo morje znanja, da bom lahko ljudem pomagala na tak način, kot si želim.

Koliko ljudem si že pomagala na poti do uresničitve zastavljenih ciljev?

Tamara Simovič: Težko rečem, štejemo samo fitness ali tudi ostalo? 😉 Od nekdaj sem namreč rada delala z ljudmi na izboljšanju kvalitete njihovih življenj, na vseh področjih, ne zgolj v telovadnici.

tamara simovič_yoga
Tamara Simovič med izvajanjem yoge (vir: osebni arhiv)

Imaš kakšen nasvet za ljudi, ki se zavedajo, da morajo spremeniti slog življenja, pa ne vedo kako, kje začeti, kaj spremeniti, kako se prilagoditi?

Tamara Simovič: Vsakemu, ki je čisti začetnik, priporočam vsaj kakšno uro osebnega trenerja, ki ga bo usmeril na pravo pot. Če bi začenjala ponovno, bi se zagotovo odločila za to pot. Tistim, ki si osebnega trenerstva ne morejo privoščiti ali ga ne želijo iz drugih razlogov, svetujem predvsem, da se najprej podučijo o pravilni prehrani, sestavi treninga in izvedbi vaj. Seveda me lahko vedno pocukajo za kakšno vprašanje in mnenje 😉

 

Odklikaj spodaj na 2. stran intervjuja…