munchy monday
munchy monday

Večkrat se naredi, da motivacija na delovnem mestu stagnira. Zaspanost, utrujenost, lačnost, nejevoljnost in razdražljivost so vsakodnevna popotnica tudi pri dobrem opravljanju dela.

Prigrizki so zagotovo eden izmed odličnih načinov, kako v podjetju ustvariti boljše in bolj sproščeno vzdušje. Pa ne tisti prigrizki, ki le začasno nasitijo, nato pa je še slabše, temveč bolj zdravi. Zaposleni bodo lahko kratke odmore za prigrizek izkoristili tudi za druženje in izmenjavanje idej.

Tako se je pojavila potreba po dostavi bolj zdravih prigrizkov v podjetja.

Odkrili smo slovensko blagovno znamko, ki se ukvarja ravno s tem – Munchy Monday, ki zadovolji potrebo po bolj zdravih in kakovostnih alternativah prigrizkom v podjetjih.

Munchy Monday zdravi prigrizki

Zakaj Munchy Monday?

Hrana z veliko vsebnostjo sladkorja, trans maščob in z veliko ogljikovimi hidrati nam res da občutek, da smo polni energije, a se že pred koncem delovnika ta popolnoma iztroši. V podjetjih je že v navadi, da zaposleni največkrat posežejo po hitri hrani ali prigrizkih iz avtomata, katerih slaba stran je predvsem nezdrava in enolična izbira.

Vzorčni paketi Munchy Monday
Vzorčni paketi Munchy Monday.

Začnite razmišljati v smeri, da bi na mize skupnih prostorov postavili prigrizke, ki ne bodo le okusni, ampak tudi bolj zdravi od tistih malih čokoladic iz avtomata. To bo vaše sodelavce zagotovo napolnilo z energijo in jim dalo še dodaten zagon za delo. Hrana, ki ima uravnotežene proteine, maščobe in ogljikove hidrate je popolna izbira za ohranjanje energije vaših zaposlenih skozi celoten delovnik.

Trije najbolj izpostavljeni razlogi:

  • Dodana vrednost podjetju. S prigrizki razbijete enoličnost na delovnem mestu, ohranite motivacijo zaposlenih ter tako ustvarite podjetje, v katerem bodo zaposleni radi delali.

  • Poskrbite za svoje zaposlene. Ponudite jim bolj zdrave in unikatne prigrizke, ki jih iz izbranega nabora določite sami. Vsi izdelki so pregledani in potrjeni s strani priznanega nutricionista Maria Sambolca, znanega kot Dr. Feelgood.

  • Prihranite na času! Izbiranje in nakupovanje prigrizkov v trgovinah terja vaš dragoceni čas. Dostava že izbranih prigrizkov na želen naslov poskrbi to za vas.

Izbira

Paket prigrizkov si lahko sestavite sami ali pa izbiro prepustite Munchy Monday. Izbira se vedno veča, trenutno je na voljo 20 prigrizkov, zaslediti pa je, da se bo v kratkem povečala na 30. Kategorij je več, od sušene govedine kot prigrizka pa do zelenjavnega čipsa. Večina prigrizkov se uvaža iz tujine, kvalitetni domači proizvodi pa so seveda vključeni – to so tigrasti oreščki, oreščki PlanetBIO in izbor prigrizkov iz BIMEDA.

Izbira prigrizkov Munchy Monday
Izbira prigrizkov Munchy Monday.

100 % priznavanje stroškov

Munchy Monday unikatni prigrizki, ki se smatrajo za bolj zdrave od običajnih, so navadno že v veleprodajni ceni dražji kot maloprodajna cena prigrizkov, ki smo jih vajeni na trgovinskih policah. Za sama podjetja to ni ovira, saj se ti prigrizki s promocijo zdravja na delovnem mestu obračunavajo 100 % v stroške, če se v pravilniku podjetja dopiše aneks, da se zaposlenim v času delovnika omogoča zdrave prigrizke.

Motivacija zaposlenih

Dolgi in naporni delovniki bodo zagotovo vplivali na pomanjkanje energije zaposlenih, kar bo verjetno vodilo tudi do manjše osredotočenosti pri delu. Zaposleni bodo postali bolj površni in posledično, zaradi popravljanja sprotnih napak, tudi manj produktivni. Kolektiv pa si zagotovo želi ohranjati motiviranost in visoko stopnjo produktivnosti.

Svetujemo vam, da v podjetju ustvarite prostor, v katerem se bodo zaposleni lahko sprostili, se pogovarjali in nabirali nove zaloge energije. Munchy Monday prigrizki so zagotovo eden izmed boljših in bolj okusnih načinov, kako svoje zaposlene ponovno napolniti z energijo in jih pripraviti do večje osredotočenosti na delo.

Deli
Prejšnji članekVodič v powerlifting, 6. del: Kronične bolečine
Naslednji članekTeme, o katerih se morate v zvezi redno pogovarjati
Nejc Krumpačnik
Sem magister inženir medijskih komunikacij, certificiran Transolution Business Practitioner in Top Selling Professional (pri Katzengruber Human Development Group). Podjetjem in posameznikom pomagam, da s pomočjo spleta povečajo svojo prepoznavnost, najdejo nove stranke in prodajo več.