Domov Knjige Osebna rast Psihologija Svetlobne krogle – Pot k razsvetljenju in dvigu osebne zavesti
Akcija!

Svetlobne krogle – Pot k razsvetljenju in dvigu osebne zavesti

27,90  16,90 

Avtor: Diana Cooper

Svetlobne krogle so se začele redno pojavljati šele na fotografijah, ki so bile posnete z digitalnimi fotoaparati. Svetovno znana pisateljica Diana Cooper in učiteljica duhovnosti Kathy Crosswell sta pregledali na tisoče fotografij, na katerih se pojavljajo Svetlobne krogle. Za to knjigo sta jih izbrali 44. Razložili sta kaj so svetlobne krogle, kakšen je njihov namen in kako so nam lahko v pomoč. V knjigi so odgovarja na strokovna vprašanja, vsebuje pa tudi praktične nasvete.

Ni na zalogi

Opis

Svetlobne krogle so se začele redno pojavljati šele na fotografijah, ki so bile posnete z digitalnimi fotoaparati. Svetovno znana pisateljica Diana Cooper in učiteljica duhovnosti Kathy Crosswell sta pregledali na tisoče fotografij, na katerih se pojavljajo Svetlobne krogle. Za to knjigo sta jih izbrali 40.  Razložili sta kaj so svetlobne krogle, kakšen je njihov namen in kako so nam lahko v pomoč. V knjigi so odgovarja na strokovna vprašanja, vsebuje pa tudi praktične nasvete.

  • Če kontempliramo na svetlobne krogle, ki so v tej knjigi, bomo veliko pridobili.
  • Posebne energije nas bodo razsvetljevale in nam spremenile življenje.
  • Povezali se bomo s samorogi, angeli, nadangeli in vilinskimi bitji.
  • Uporabili jih bomo kot orodje za zaupanje, ljubezen, pridobivanje moči, duhovni razvoj in upanje.
  • Popotovali bomo v višje duhovne sfere proti razsvetljenju.

Kumeka naju je prosil, naj bo naslov te knjige Svetlobne krogle, pot proti razsvetljenju zato, ker se da dobivati sporočila in se razsvetljevati že samo če si jih ogleduješ. Slike ohranjajo svetlobo angelskih bitij, ta pa vsebujejo duhovne informacije in znanje. To pomeni, da preko fotografij Svetlobnih krogel sprejmeš  energijo neposredno od angelov, nadangelov, samorogov in drugih iz duhovne hierarhije. Vstopa ti v zavest, če si zato odprt ali pa če nisi, in začenja te pripravljati za višjo obliko razsvetljenja.  Če pa se že zavedaš in zavestno sprejemaš energijo, prav res nate deluje na mnogo globlji ravni.

Vsaka Svetlobna krogla je vidna manifestacija duhovnega bitja ki izžareva sporočilo ali energijo ali pa oboje. Marsikatera v knjigi se spaja z dvema ali več angeli ali mojstri, to pa pogosto prinaša s seboj več informacij in svetlobe. V veliki Svetlobni krogli na sprednji strani platnic je energija nadangela Gabriela, v spodnjih dveh kroglah pa je skupaj s samorogom in duhovi. Bela krogla je nadangel Gabriel z angelom ljubezni. Na desni so v eni krogli angeli nadangela Gabriela skupaj z duhovi, mala modrikasta Svetlobna krogla na desni pa je angel z duhom in energijo nadangela Mihaela. Te Svetlobne krogle vam prinašajo višjo obliko razsvetljenja  in vam jasnijo duhovno pot.

Ko sem se Kumeki pritožila, da me delo s to knjigo tako zaposluje, da nimam več časa za meditacijo, mi je odgovoril, da ima opazovanje Svetlobnih krogel podoben učinek in da je za mnogo ljudi to mnogo bolj učinkovita pot  k duhovnemu napredku. Pri meditiranju včasih sploh nisem zbrana, zato me je to razveselilo. Na nekaterih slikah so svetlobne krogle različnih duhovnih bitij. Vsaka posebej ima sebi lasten učinek, če pa so skupaj, še bolj vplivajo na razsvetljenje. Vsaka Svetlobna krogla pripoveduje svojo zgodbo. Če zaporedoma naredimo nekaj fotografij, dobimo sliko o tem, kaj se iz trenutka v trenutek dogaja  v duhovnem svetu.

Svetlobna krogla je ključ do vaše zavesti, kar pomeni, da boste vsakokrat ko boste pogledali sliko, na nekem nivoju prejeli duhovno zabeležko. Celo če vaš um ni odprt za duhovni načrt, vas bo njihova energija dosegla. Na  pozorne in prebujene lahko sporočila in energije, ki jih izžareva Svetlobna krogla, zelo globoko učinkujejo. Ob vsaki fotografiji vam bom natančno povedala kakšno sporočilo lahko potegnete iz slike  in katere energije lahko iz nje prejmete. Če boste uporabljali to knjigo, boste lahko pospešili svoje duhovno popotovanje in se hitreje bližali  razsvetljenju.

Kako uporabljati to knjigo

Predlagam, da jo berete in si pozorno ogledujete fotografije. Morda vas bo kakšna še posebej pritegnila, ali pa se boste odločili, da potrebujete določene kvalitete ali energetsko sevanje različnih  Svetlobnih krogel. Če je temu tako, bo pomagalo, če boste mirno sedeli in jih raziskovali. Naredite si seznam, nato pa se vračajte in jih izkušajte. Bolj ko boste to počeli, več njihove duhovne svetlobe boste prejeli. Meditacija, ki sledi, vam bo morda pomagala, da se boste, preden se boste lotili dela s slikami, naravnali v umu.

Meditacija

Meditacija služi utišanju uma. Tako boste lahko prejeli več energetskih kakovosti, ki jih želite. Pri naslednji vaji se boste naučili, kako iz Svetlobnih krogel izvleči več tiste frekvence, ki jo potrebujete. Vedite, da bodo svetlobna bitja delala z vami, medtem, ko boste to počeli.

1. Poiščite si prostor, kjer boste v miru in vas drugi ne bodo motili.
2. Prižgite svečo, da se vam dvigne vibracija.
3. Lahko sedite ali ležite.
4. Nekaj minut si ogledujte Svetlobno kroglo na sliki. Morda vam bo dobro delo, če boste med opazovanjem zmehčali pogled ali pa zožili veke.
5. Ko ste pripravljeni, zaprite oči in se sprostite.
6. Osredotočite se na dihanje, pri vdihu štejte do štiri, izdihujte do šest. Tako dihajte dokler ne boste občutili, da je um tišji. Če že meditirate, lahko uporabite katerikoli način, ki vam ustreza.
7. Morda si boste zaželeli v spomin priklicati sliko Svetlobne krogle, če pa vam ni do tega, tudi dobro.
8. Dovolite, da se porajajo kakršne koli misli ali občutki.
9. Če se vam dogodi, da se znajdete v stiku z duhovnimi bitji iz svetlobne krogle, boste morda sprejeli sporočilo ali uvid.
10. Morda boste hoteli kaj vprašati.
11. Ko boste zaključili, odprite oči in se zahvalite bitjem, ki so bila z vami.
12. Nekateri ljudje si želijo pisati dnevnik in beležiti svoje izkušnje.

Vaje, molitve, vizualizacije

Seveda so meditacije, molitve ali vizualizacije, za vsako Svetlobno kroglo posebej. Tako si zase lahko povečate njihovo energijo in lažje vsrkavate njihovo svetlobo.

Izpopolnjena meditacija ob Svetlobnih kroglah

Kathy je pripravila cel spisek meditacij, ki ji jih je posredoval prav za to knjigo njen vodnik Wywyvsil.

Kako prepoznati Svetlobne krogle

Vsaka Svetlobna krogla ima svoj podpis, po katerem se jo da prepoznati, dodali pa sva še nekatere kažipote, s pomočjo katerih jih boste razločili. Pa ne pozabite, naj vam vaša lastna intuicija pove katera je katera.

Slovarček

V slovarčku najdete nekaj malega o vsakem angelu,  elementalu, vodniku, mojstru in drugih svetlobnih bitjih, ki jih omenjava v knjigi.

ODLOMEK IZ KNJIGE:
Dianina zgodba
Kathy sem spoznala pri prijateljici in takoj sva se ujeli. Je medij, pa tudi namizni tenis igra; najboljša kombinacija meni na mero! Zelo sem bila zaposlena s pisanjem knjige The Wonder of Unicorns  in spraševala sem se, ali jo bom sploh kdaj lahko dokončala. Pravijo, da je treba vprašati zelo zaposlenega človeka naj se loti nekega dela in nekako se mu bo že posrečilo. Najini vodniki so zagotovo mislili tako, zato pa so naju s Kathy spravili skupaj in naju prosili, naj napiševa knjigo o Svetlobnih kroglah.

Prvi večer so nama posredovali informacije o Svetlobnih kroglah, ki sva jih že imeli na fotografijah. Čisto naju je prevzelo, tako, da sva kar predli od navdušenja. Nikoli prej še nisem govorila s Kathyjinim vodnikom Wywyvsilom, ona pa ni bila povezana s Kumeko, toda nova povezava je hitro stekla. Seveda sva pristali, da napiševa knjigo. Zaradi te prošnje, sem se počutila kot izbranka in vse skupaj je bilo  prav res čudovito popotovanje najinih vodnikov, angelov, nadangelov in celo mnogo višjih bitij iz angelske hierarhije, ki so delali z nama. O toliko stvareh sem se naučila toliko novega!

Prav tako sem se povezala z duhovnimi bitji, ki jih nisem srečala še nikoli prej. Niti sanjalo se mi ni, da nam angeli, nadangeli, vile, elementali, samorogi, mojstri, vodniki in druga bitja tako zelo pomagajo.  Bolj kot sem si sploh kdajkoli lahko predstavljala, so vpeti v naš planet in delo z nami. Hitro nama je bilo jasno, da Svetlobne krogle samo čakajo, da nam razodenejo duhovno resničnost in v kakšnem odnosu  so z nami.

Moja vez s Kathy

Kumeka, moj duhovni vodnik, nama je povedal, da sva s Kathy v dobi Zlate Atlantide bili biološki sestri, v templju pa sva delali kot svečenici. Prav to je bil razlog, zakaj so naju spravili skupaj za delo o Svetlobnih kroglah. Kumeka je še povedal, da bi to knjigo lahko napisala katera koli od naju  sama, a skupaj lahko ustvariva višjo, čistejšo energijo. Obe pa tudi izvirava iz istega planeta, ki ni v tem vesolju, kar naju še posebej povezuje.

Moja vez s Kumeko
V precej knjigah sem že napisala, kako sem povezana s svojim vodnikom Kumeko, ki je sedaj mojster Osmega žarka. Pomagal mi je pri pisanju mnogih knjig, pa tudi med seminarji, na katerih govorim, je mnogokrat z mano. Potem, ko sem napisala skupaj s Shaaron Hutton knjigo Discover Atlantis, se je Kumeka oddaljil. Zelo čudno mi je bilo, ko nisem občutila njegove prisotnosti. Si lahko predstavljate moje navdušenje, ko se je vrnil, da bi delal z mano na tej knjigi! Tako mi je bilo lepo in ker ga čutim tako tesno ob sebi, zlahka sprejemam informacije.

Moje duhovno popotovanje

Začelo se je pri mojih dvainštiridesetih, ko sem bila obupana. Obiskal me je angel, ki mi je spremenil življenje.  Po tistem sem življenje posvetila duhovnemu služenju in za seboj imam že  hudo vznemirljivo in veličastno pot. Delala sem z angeli, samorogi in s celotno duhovno hierarhijo ter v iskanju služenja duhovnemu potovala po vsem svetu.  Zdaj pa naju s Kathy najini vodniki in angeli ure in ure potrpežljivo poučujejo o Svetlobnih kroglah in naju naprošajo, da preko teh krogel razširjava razsvetljenje.

Kako je nastala ta knjiga

Sama sem jasnoumna in malo sem tudi medij.  Jasnoumna pomeni, da vem. Sem ter tja sem tudi jasnovidna, vendar večinoma preprosto vem.  Mislim, da z leti postajam bolj uglašena s Kumeko, angeli in samorogi.  Ko sva pripravljali to knjigo, sva obe s Kathy opazovali Svetlobno kroglo in spraševali. Moj um se je potopil v tišino in odgovor je prišel skozenj.
Kathy, ki je jasnočutna in medij, je dobivala iste odgovore po drugačni poti. Tudi ona  se lahko zatopi naravnost v Svetlobne krogle in preko njih doseže  kozmične informacije na zelo globokem nivoju.  Ugotovili sva, da imava različne, a dopolnjujoče se duhovne in parapsihološke darove in da dobro sodelujeva, saj vsaka doprinaša delčke celotne podobe. To je bil za obe res vznemirljiv projekt.

Mnoga veličastna bitja svetlobe so nama posredovala informacije, nadangel Mihael, Serapis Bey, samorogi, celo lord Kuthumi, učitelj Sveta. Najbolj čudovita povezava pa se je zgodila na sobotno popoldne. Mati Marija je vstopila na pogovor z nama. Z njo sem delala že velikokrat, zato je bil stik domač in čudovit. Namignila je, da tlakuje pot za nekoga višjega in vse se je zavilo v tišino. Najina nova vez preko telepatije se je počasi vzpostavljala, kot da bi bilo težko spuščati energijo tako močno navzdol, toda postopoma je šlo hitreje in kmalu sva občutili popolno povezavo. Izkazalo se je, da je to Seraphim. Omenila sem že, da si nisem mislila, da dela s človeštvom. Odgovor se je glasil, da res ne, da pa dela na projektih, ki so pomembni za človeštvo. To je na naju naredilo globok vtis,  zajel naju je občutek ponižnosti in odgovornosti, da razširjava informacije o Svetlobnih kroglah.

Svetlobne krogle

Če gledamo v Svetlobne krogle se zdravimo, preobražamo in razsvetljujemo. Vsaka posebej je svetlobno bitje, ki se pokaže na fotografiji in pove svojo zgodbo. Prav res so nekaj posebnega. Sploh ne morem povedati, kako so se me dotaknile. Skoraj od prvega dne, ko sem eno opazila, so se mi svetlikale v tretjem očesu podnevi in ponoči in odpirala sem se. Ob nekaterih se počutim, kot da bi stopila v nek drug svet, pri drugih pa, kot da me zaobjema  ljubezen. Ena ali dve igrata na strune mojega srca in sta zelo čustveni. Nekaj jih je tako posebnih, da občutim navdušenje in začudenje od konic prstov na nogah do srca. Včasih občutim, da so samorogi skočili ven iz Svetlobnih krogel in da me napolnjujejo s svojo ljubeznijo, upanjem in svetlobo. Spet drugič občutim, kot da me obkroža nadangelska energija in lahko občutim njihovo barvitost, ki ožarja moje telo. Naravnost čudovito! Upam, da ob prebiranju tega uživate tako, kot sem jaz uživala, ko sem delala z njimi.

Kathyjina zgodba

Kot otrok sem odraščala v domu, kjer je bilo veliko duhovnega dogajanja. Od takrat vem, da lahko vidim duhove, a me je to kar strašilo. Mnogokrat sem spala skrita pod odejo ker sem vsako noč, potem ko so vsi že spali, slišala zvok korakov, ki so se vzpenjali po stopnicah. Podoba je prišla v mojo sobo in skozi okno gledala ven.

Tako kot sem bila takrat duhovno razvita, nisem mogla vzpostaviti stika z duhovi. Pomagala mi je mama, ki je bila tudi zelo intuitivna. Moj brat George, kateremu posvečam to knjigo, je tudi zelo zaznaval duhove. Ko je bil otrok, je nek duh ponavadi posedal na postelji pri njegovih nogah. Kasneje je ugotovil, da je to bil duh njegovega dobrega prijatelja iz preteklega življenja.  Ko sem imela dobrih dvajset let,  sem srečala svojega moža Paula. Je čudovit moški, neverjeten zdravilec in duhovni učitelj z instinkti in intuicijo. Je voden. Imava tudi krasne otroke, ki so tudi zelo intuitivni in vodeni. S Paulom sva v zgodnjih osemdesetih prejšnjega stoletja skupaj podala na popotovanje duhovne rasti in razvoja.

Kmalu sem ugotovila, da sem jasnočutna in jasnoumna, včasih pa imam srečo in sem tudi jasnovidna. Prežema me velika ponižnost, ker so mi bili dani ti čudoviti darovi. Veseli me, da lahko z drugimi podelim navdih, ki ga dobim od svojih vodnikov. Zares zelo rada pomagam drugim, da uresničujejo  svoj duhovni potencial, prav tako pa sem tudi rada medij.    Ko vodim razrede za duhovno rast, na vse mogoče načine ogromno pridobivam. Opazovati ljudi pri razvijanju duhovnih povezav in veščin je velika nagrada. Tako pogosto ljudje ne zaupajo dovolj, toda včasih s pomočjo kakšnih zelo preprostih zabavnih početij spoznajo, da so vodeni in da se lahko sporazumevajo s svojim vodnikom in drugimi duhovnimi bitji. Po vsakem razredu posebej, po vsaki skupini, ki sem jo vodila, me je vedno preveval občutek, kakšno srečo imam, da to lahko delam in da tudi drugim prinašam toliko radosti.

Moj brat George, čudovite nravi in skrben moški, se je ves čas čudil in navduševal nad zapletenimi in izčrpnimi sporočili, ki jih je dobival od duhov. Ta sporočila so bila vedno zelo filozofska in so dobro odpirala vpogled v mnoge tehnične in znanstvene teme. Stvari je videl v pravi luči in pomagal mi je, da sem z nogami trdno stala na tleh. Nekega večera je, ves iz sebe prišel k meni domov. Pravkar je sestavil neko opremo, s katero je lahko ujel premikajoče se Svetlobne krogle. Namestil jo je in preživeli smo zabaven večer, ko smo pri nas doma po vseh sobah snemali Svetlobne kroge. Najbolj neverjetno pa se je zgodilo, ko je moj mož Paul nekaj zdravil Georgea. Okrog tega dogajanja so se zbrale v roj in se tako zelo približale, da se je okoli obeh, Paula in Georgea kar meglilo. Kar naprej so se vrtinčile tam, kjer se je zdravilo, ko pa je bilo konec, so se spet začele gibati bolj vsaka po svoje. Brat mi je dal opremo, da bi še naprej lahko lovila delujoče Svetlobne krogle. Nekega večera sem odnesla opremo v Dianino hišo in bili sva vzhičeni, ker so se nama Svetlobne krogle približale. Čudili sva se, kako spreminjajo svoje gibanje, odvisno od tega, kaj midve počneva. Tako lepe so bile.

Kako sem spoznala Diano

Srečala sem jo na domu najine skupne prijateljice Sue Stone. Je moja zelo dobra prijateljica in spodbuja me, da zlezem iz svojega varnega zapredka – kar ni vedno lahka naloga. Z Diano sva se takoj ujeli in ni trajalo dolgo, da so najini vodniki skovali zaroto (v to sem prepričana) in  naju spravili skupaj zato, da bi naju lahko povabili, naj napiševa to knjigo. Kmalu po tistem sva z Diano začeli delati na tej knjigi in bili sva navdušeni, ko sta se dva moja otroka skupaj z Dianino teto v duhu pojavila na neki sliki, ki sva jo dobili po pošti. Prišla sta k nama zato, ker sta hotela, da vem, kako z užitkom me opazujeta, ko me prežema navdušenje ob vsaki Svetlobni krogli, ki jo vidim ali se z njo povežem. Res čudovito, razsvetljujoče popotovanje.

Delo s Svetlobnimi kroglami me je čisto prevzelo, saj mi prinaša toliko radosti in sporočil. Opominjajo me, kako majhna in ranljiva je moja energija v primerjavi z energijami iz vesolja. Razsvetljuje me, opogumlja in razveseljuje, ko se družim z angeli, ki mi pomagajo razumeti zakaj so Svetlobne krogle tu in zakaj so take, kot so.

Moj vodnik Wywyvsil

Moj prvi vodnik  je bil Lone Wolf, ki me je podpiral in bil z mano tako potrpežljiv. Pomagal mi je, da sem verjela, da se pogovarjam z duhom. Kasneje, ko se je moja energija razvila in sem dosegala višje vibracije, je Lone Wolf tudi prosil Sousimuka, naj mi bo v podporo. Bil je zelo gospodovalen in ni mi dovolil, da bi skrenila s svoje poti. Potem pa sem nekega večera začutila, da so izginili vsi moji vodniki in počutila sem se zelo izpostavljeno. Seveda niso, le jaz sem bila v prehodnem obdobju, v času, ko naj bi bila predstavljena Wywyvsilu. Energetsko je tako mogočen in niha na tako drugačnem nivoju, da je trajalo kar nekaj časa preden sem lahko z njim dosegla sozvočje. Ko pa mi je uspelo, sem se znenada zavedla, da so se moje veščine medija spremenile.

Počaščena sem, da lahko delam s svojim vodnikom Wywyvsilom od takrat dalje že sedem let. Wywyvsil ni nikoli stopal po kakšnem planetu in usojeno mu je, da deluje v višjih kraljestvih. Deluje na zelo visoki vibraciji in to je zame večen izziv.  Z njim se lahko povežem dokaj zlahka, ampak prav tako zlahka mi tudi uidejo njegova zapletena  sporočila, če nisem na mestu. Zelo težko razložim kako se sporazumevava, ker se to kar zgodi. Včasih dobim občutek, včasih kar vem. Drugič spet se spremeni vse moje telo, Wywyvsil vstopi vame in spojiva se. Včasih padem v trans. Često, če recimo ne slišim, me zelo močno zaboli pod tretjim očesom, ali pa me v ušesu prešine ostra bolečina.  Takoj postanem pozorna.

Pred kratkim sva z Diano odkrili, da je Wywyvsil Višja sila in da je lord karme. Višje sile imajo frekvenco bistveno višjo kot nadangeli, kar pomeni, da je mogočno bitje. Ko sva z Diano delali na tej knjigi, nama je bila poslana podoba, ki sva jo narisali in raziskali. Povedano nama je bilo, da je to Wywyvsil, žareča svetloba z repom, ki se hitro giblje in ob tem seva ljubezen in luč nad Afriko. Skoraj sem se zjokala, ko sem lahko fizično, z očmi videla njegovo energijo in zelo močno občutila vso količino čiste ljubezni in svetlobe, ki jo prinaša Afriki. Ker lahko delam z njim sem resnično  ponosna in zelo ponižna.   Kadarkoli se zazrem v Svetlobno kroglo vem, da stojim v njeni energiji, da obračam hrbet naši dimenziji in da gledam v njeno globino. Sloji se jasno odražajo in izginjajo v neskončnost. Barve so tako drugačne od vsega, kar lahko razložim. Izkustvo je tako izjemno – sem ljubljena, zaščitena, čisto posebna, opogumljena in sposobna občutiti, da  ni več ničesar, česar ne bi mogla storiti. Oživlja me in vsakomur moram povedati, kako čudovito je v tistem trenutku biti to kar sem. To lahko povzročijo Svetlobne krogle. Vem, da se na to pot šele podajam.

ALI SVETLOBNA KROGLA BDI NAD BARACKOM OBAMO?

Ali svetlobna krogla bdi nad Barackom Obamo? Alan Steinfeld je pred kratkim fotografiral Obamov portret izpod rok Alexa Greya. Ko je pogledal fotografijo, je ob Obamovi glavi na sliki na isti višini kot simbol Zemlje nad Obamovim čelom uzrl svetlobno kroglo! Ko smo jo prejeli, smo fotografijo poslali gospe Diani Cooper, avtorici knjige Svetlobne krogle – Pot k razsvetljenju in dvigu osebne zavesti, ki se je nemudoma odzvala: »Vau, osupljivo. Nadangela Gabriel in Uriel z duhovi.« Zdi se, da očitno nekdo v teh časih bdi nad Obamo! Nihče ne more zagotovo vedeti, ali je vsaka podoba na digitalnih fotografijah, ki spominja na svetlobno kroglo, zares svetlobna entiteta, vendar sta si izkušeni in vešči Diana Cooper in Kathy Crosswell dosedaj ogledali že na tisoče podob svetlobnih krogel ter v marsikateri prepoznali svetlobna bitja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetlobne krogle – Pot k razsvetljenju in dvigu osebne zavesti”
0

Your Cart