Domov Knjige Osebna rast Ostalo Duhovni odnosi – Zaživite v harmoniji
Akcija!

Duhovni odnosi – Zaživite v harmoniji

16,90  13,50 

3. knjiga iz zbirke Modrosti Paramhanse Yoganande

Avtor: Paramhansa Yogananda

Redki ljudje človeška bitja sprejemajo s takšno naklonjenostjo, sočutjem, humorjem in globokim vpogledom kot Paramhansa Yogananda. Njegovi opisi človeške muhavosti, ki so tako humorni kot preudarni, razkrivajo najvišji božanski potencial, ki se skriva v vsakem od nas, in nam ponujajo konkretne, občasno presenetljive korake, kako ga odklenemo.

Ni na zalogi

Opis

Prijateljstvo, ljubezen, zakonska zveza in otroci nam lahko prinesejo največjo radost ali največjo žalost. Brezpogojna ljubezen je ključ do sreče v vseh odnosih. Toda kako jo dosežemo?

V tej knjižici eden najbolj priljubljenih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja z nami deli svež navdih in praktične napotke:

  • O prijateljstvu – kako razširimo svojo naklonjenost in meje svoje ljubezni
  • Kako odpravimo slabe navade, ki uničujejo iskreno prijateljstvo
  • Kako izberemo pravega partnerja in zgradimo trajno zakonsko zvezo
  • O božanskem načrtu, ki povezuje otroke in starše
  • O pomenu Univerzalne Ljubezni, ki se skriva za vsemi odnosi

Redki ljudje človeška bitja sprejemajo s takšno naklonjenostjo, sočutjem, humorjem in globokim vpogledom kot Paramhansa Yogananda.

Njegovi opisi človeške muhavosti, ki so tako humorni kot preudarni, razkrivajo najvišji božanski potencial, ki se skriva v vsakem od nas, in nam ponujajo konkretne, občasno presenetljive korake, kako ga odklenemo.

Čeprav je bila knjižica napisana v 20. in 30. letih prejšnjega stoletja, te besede odsevajo brezčasen vpogled v človeško naravo in globoko modrost, na katero redko naletimo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Duhovni odnosi – Zaživite v harmoniji”
0

Your Cart