Domov Knjige Poslovna rast Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju
Akcija!

Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju

19,90  14,90 

Avtor: Andy Heyward , Amy Heyward , Warren Buffett

Ko štirje prijatelji Radley, Elena, Jones in Lisa izvedo, da se njihova šola sooča s finančnimi težavami in zato ne more plačati šolske ekskurzije v New York, se za pomoč obrnejo na finančnega poznavalca Warrena Buffetta, ki postane njihov mentor. Najstniki začnejo pod njegovim vodstvom odkrivati osnove dobrega poslovanja na podlagi vsakodnevnih doživetij in izkušenj. Neprecenljivo spoznanje, do katerega se preko njegovih naukov dokopljejo, je tisto, ki pravi, da je najboljša naložba naložba vase.

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

Ko štirje prijatelji Radley, Elena, Jones in Lisa izvedo, da se njihova šola sooča s finančnimi težavami in zato ne more plačati šolske ekskurzije v New York, se za pomoč obrnejo na finančnega poznavalca Warrena Buffetta, ki postane njihov mentor. Najstniki začnejo pod njegovim vodstvom odkrivati osnove dobrega poslovanja na podlagi vsakodnevnih doživetij in izkušenj. Neprecenljivo spoznanje, do katerega se preko njegovih naukov dokopljejo, je tisto, ki pravi, da je najboljša naložba naložba vase.

Gre za dragoceno zbirko nasvetov, primernih prav za vsakogar. Nasvetom teže daje dejstvo, da temeljijo na izkušnjah izjemno uspešnega investitorja Warrena Buffeta, ki ga mnogi med nami sicer poznamo, le malo pa je takih, ki poznajo tudi njegove poslovne in naložbene strategije ter pristope. Prav s pomočjo omenjenih strategij je Buffett postal najbogatejši Američan in tretji najbogatejši mož na svetu. A kot pravi sam, osnovo za njegovo bogastvo predstavljajo nekatera trdna prepričanja in načela o poslu, delu, morali, odgovornosti do sebe in svoje družine. Preko te knjige avtor Buffettovo filozofijo predstavlja širši publiki.

V knjigi boste preko preprostih zgodb izvedeli o temeljnih pristopih gospodarjenja z denarjem in o Buggettovih pogledih na denar, življenje, službo, etiko … Vsa njegova načela, predstavljena v knjigi, je pred objavo tudi sam odobril, in prav to je čar knjige Skrivni klub milijonarjev – je lahkotna zgodba z dragocenim sporočilom, ki temelji na resničnih izkušnjah.

»Cena je tisto, kar plačaš. Vrednost pa je tisto, kar dobiš.« 

»Tveganje pomeni, da ne vemo, kaj počnemo.«

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju”
0

Your Cart