Domov Knjige Osebna rast Ostalo Prehajanje v zlato dobo leta 2032 – Gospodarske, podnebne, politične in duhovne napovedi za cel svet
Akcija!

Prehajanje v zlato dobo leta 2032 – Gospodarske, podnebne, politične in duhovne napovedi za cel svet

25,90  15,00 

Ta osupljiva knjiga je nadaljevanje knjige Prelomno leto 2012. Diana Cooper podaja natančne podatke o spremembah na področju gospodarstva, politike, podnebja in zemeljskega površja. Najbolj vznemirljiv del knjige je njena predstavitev novih duhovnih energij, ki vstopajo v naš planet in opis vplivov omenjenih energij na posamezna področja našega planeta oziroma na svet kot celoto.

Ni na zalogi

Kategorije: , ,

Opis

Prehajanje v zlato dobo leta 2032 je osupljiva knjiga, ki dopolnjuje knjigo Prelomno leto 2012 in nadaljuje njeno zgodbo še v nadaljnjih dvajsetih letih prihodnosti. 

Diana Cooper podaja natančne podatke o spremembah na področju gospodarstva, politike, podnebja in zemeljskega površja. Najbolj vznemirljiva dela knjige sta njena predstavitev novih duhovnih energij, ki vstopajo v naš planet, in opis vplivov omenjenih energij na posamezna področja našega planeta oziroma na svet kot celoto.

V knjigi se avtorica na željo bralcev, ki so želeli natančnejše in podrobnejše napovedih za več svetovnih držav in tudi za vse ameriške zvezne države, podaja na raziskovanje prehodnega obdobja med letoma 2012 in 2032, ko naj bi se Zemlja dvignila na peto dimenzijo in se podala na pot nove zlate dobe. Diana Cooper se tudi poglobi v tiste napovedi iz knjige Prelomno leto 2012, ki so se zaradi našega nedelovanja že uresničile (potres v Haitiju ali pa poplave v avstralskem Queenslandu), podaja razloge za naravno prečiščevanje različnih območij in navaja, kaj vse nas še čaka, če v naslednjih dvajsetih letih ne bomo dovolj dvignili svoje ravni zavesti in na Zemljo vnašali dovolj svetlobe. Omenjene so seveda tudi tiste napovedi iz prejšnje knjige, ki jih je človeštvo uspelo preprečiti, pa tudi, katere države oziroma katere nadduše držav so že predčasno prepoznale pomen prečiščevanja stare karme, negativnih energij in strahov.

Na poti na peto dimenzijo nam bo prav tako ob strani stalo že v knjigi Prelomno leto 2012 omenjenih triintrideset kozmičnih portalov, katerih število ustreza Kristusovi zavesti. Portali, ki se razprostirajo po celotnem planetu, se deloma že odpirajo, večinoma pa čakajo na odprtje leta 2012 in v letih, ki mu bodo sledila. Imeli bodo neverjeten vpliv na svojo bližnjo in daljno okolico pa tudi na vse tiste, ki se bodo povezovali z njimi. Iz njih se bodo izlila pomoč in znanja starodavnih civilizacij, napajali se bomo v modrosti Maorov, Aboriginov, Inkov in Majev. Čaka nas tudi odprtje dvanajstih čaker našega planeta.

Zemlja je že prešla s tretje na četrto dimenzijo, do leta 2032 pa nas čaka nova zlata doba na peti dimenziji. Na dimenziji, kjer bomo med seboj sodelovali, si zaupali in ravnali v najvišje dobro vsega. Na dimenziji, na kateri denar ne bo igral nobene vloge več, na kateri ne bo več mesta za podjetja, ki uničujejo okolje in izkoriščajo poceni delovno silo, ampak le za tista, ki bodo ravnala v dobrobit celotne Zemlje. Verske dogme in strah pred Bogom bo nadomestila le ljubezen. Okostenele strukture in organizacije bodo končale na smetišču zgodovine. Prehodno obdobje je za razvoj Zemlje in našega univerzuma tako pomembno, da je dovoljenje za utelešenje dobilo kar sedem milijard duš. Tiste, ki se bodo od Zemlje naučile vse, kar potrebujejo, bodo odpotovale drugam, mnoge od njih pa se bodo po letu 2032 vrnile nazaj v duhovne sfere.

Vendar pa moramo za dosego pete dimenzije veliko postoriti še sami. V zadnjem delu knjige Diana Cooper zato našteva različne vizualizacije in meditacije za dviganje zavesti, spreminjanje verskih dogem in vnašanja več svetlobe na naš planet. Pripravite se na novo zlato dobo že zdaj.

V knjigo je vključena časovnica, ki predstavlja pričakovane premike do leta 2032, ko bo Zemlja vstopila v območje frekvenc pete dimenzije.

Če vas zanima, kaj lahko pričakujete, kako se lahko pripravite in kako ter kam se pomakniti v prehodnem obdobju, je knjiga Obdobje prehoda do leta 2032 kot nalašč za vas.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prehajanje v zlato dobo leta 2032 – Gospodarske, podnebne, politične in duhovne napovedi za cel svet”
0

Your Cart