Domov Knjige Osebna rast Psihologija Orakelj odGovori: 108 poti osebnega razvoja in duhovne rasti
Akcija!

Orakelj odGovori: 108 poti osebnega razvoja in duhovne rasti

25,90  17,90 

Avtor: Shana Flogie

Pred vami je zelo drugačna knjiga, ki je zaPisana na večih nivojih, za vsakogar in je Dar, Enosti. Je veliko več kot knjiga… to je vaš osebni Orakelj, vaš varuh, učitelj in prinašalec Luči. V Njem boste našli močno simboliko številk, simbolov in svetih skritih pomenov, ki jih boste vsak zase poIskali skozi »tekste v tekstih« …

Ni na zalogi

Opis

AVTORJEVO SPOROČILO

To knjigo posvečam Tebi… kajti Ti si Tisti, ki si me pripeljal do spoZnanja, do zaVedenja…

na poti učenja preDajanja… spreJemanja … proPadanja… preBujenja… Vstajenja …

ker Ti, si naVdih življenja, ki ga lahko Delim skozi Sebe, skozi delo Hvaležnosti.

Verjela sem… in zaradi Tebe sem priŠla do Nje, skozi sprejemanja Trenutka…

Tukaj in Zdaj… v Večnosti, … v Enosti

skozi Tvojo Prisotnost in Njeno Milost… je uSlišana Modrost… tako nastaja Moje delo…

Hvala ker Si. Namaste.

Iz srca, z Ljubeznijo v Svetlobi, na poti preBujenja … zaVedno tvoja…

Shana

O knjigi:
 
Pred vami je zelo drugačna knjiga, ki je zaPisana na večih nivojih, za vsakogar in je Dar, Enosti. Je veliko več kot knjiga… to je vaš osebni Orakelj, vaš varuh, učitelj in prinašalec Luči. Izraz Orakelj izhaja iz latinske besede orare, ki pomeni govoriti. Orakelj, pomeni prerokba, in je »Tisto«, ki je vseVidno, vseSlišno, vseČuteče, vseVedno…

Tradicionalno je bil Orakelj oltar – svetišče, kjer so se kot mediji svečeniki ali svečenice v imenu višje sile – bogov in boginj, posvetovali in iskali preroške nasvete – prerokbe. Za Orakelj lahko tako rečemo, da je to oseba, prostor ali stvar, za katero verjamemo, da izraža tok energije, ki nakazuje prihodnje Dejanje. Način »kako to stori«, je skozi povezovanje in prebiranje različnih znakov in simbolov. Gre za zelo jasno zaporedje trenutnih slik, vzorcev in simbolov, ki kažejo, skozi kakšno dinamiko, kako, kam in na kakšen način se bo v vašem življenju energija konkretnega vprašanja, ki ga zastavljate, premikala naprej.
V Njem boste našli močno simboliko številk, simbolov in svetih skritih pomenov, ki jih boste vsak zase poIskali skozi »tekste v tekstih«… OdGovore Oraklja boste tudi brali zelo drugače … brali jih boste lahko od začetka, tako da se vsak dan lotite enega odGovora in nato sledite odGovorom kot si sledijo po zaporedju, do 108 … in potem, lahko cikel ponovite. Lahko jo berete kot odgovor na vprašanja za konkretne sitauacije ali pri odnosih, kako naprej, kaj je vaš izziv, vaši darovi in česa vas situacija uči … vse Modrosti so zapisane v besedah odGovorov Oraklja.In zdaj nazaj na 108 … zakaj 108 odGovorov in pomen. Pomemben vidik učenja skozi Orakelj, je razumevanje sebe … med zaznavanjem, razumevanjem in delovanjem, saj gre tukaj za posebno razmerje ozaveščanja. Tu gre za povezanost med vašim subtilnim telesom in fizičnim svetom. To lahko najlažje v praksi vidimo pri jogi. V subtilnem telesu, obstaja 108 energetskih poti, ki se imenujejo nadiji. Ti premikajo prano oziroma življenjsko silo s pomočjo sistema čaker. 108 nadijev je ključnih povezav, ki prečistijo in postavijo vaše telo v stanje Harmonije … vi jo boste vnašali skozi svoje življenje s tem, ko boste dvigali svojo zavest, ko boste delovali iz centra svoje moči.Pomemben del branja Orakljevih odGovorov je torej učenje. To učenje bo zelo drugačno … saj bo praktično, Vsak dan se boste skozi branje učili v praksi osebne in duhovne rasti, to je: »biti v Trenutku« in zavestno Opazovanje, sebe, drugih,… kaj se vam dogaja čez dan, kako se odzivate in kaj doživljate medtem, ko jih prebirate … vas preplavijo morda kakšne emocije, se vam utrne kakšna misel, spomini ali ideje… ko boste brali odGovore, si lahko delate svoj dnevnik beležk, kaj opažate nato pri sebi, v okolici, kje in kako se vam odpirajo ali morda zapirajo kakšne poti.
In smisel tega branja je… dvig zavesti po poti osebne in duhovne rasti … na praktičen način.Pomebno je, da veste, da Moč prerokbe ni v Oraklju, ampak v vas, kajti Vi ste Tisti, ki določate nivo zaVesti, iz katerega boste delovali. Vaša lastna duša, vas po poti Srca intuitivno vodi, da izberete tisti odGovor, ki ima v tem Trenutku za vas največji pomen. Vsak odGovor je napisan za Vse in vsakogar, tukaj in zdaj … in vse kar morate Vedeti je Videti, da zaupate Vanj in se prepustite Njej… zato, ko odGovore berete odprite Srce … izstopite iz Drame, Ega in svojega uma… se dvignite… in vstopite v Trenutek. Ko ste v Trenutku, ste v Srcu, v Enosti, v Njem, v Njej … v Večnosti in veličastnosti Svetlobe.

Kaj je orakelj

Izraz Orakelj izhaja iz latinske besede orare, ki pomeni govoriti. Orakelj, pomeni prerokba, in je »Tisto«, ki je vseVidno, vseSlišno, vseČuteče, vseVedno… Tradicionalno je bil Orakelj oltar – svetišče, kjer so se kot mediji svečeniki ali svečenice v imenu višje sile – bogov in boginj, posvetovali in iskali preroške nasvete – prerokbe. Za Orakelj lahko tako rečemo, da je to oseba, prostor ali stvar, za katero verjamemo, da izraža tok energije, ki nakazuje prihodnje Dejanje. Način »kako to stori«, je skozi povezovanje in  prebiranje različnih znakov in simbolov. Gre za zelo jasno zaporedje trenutnih slik, vzorcev in simbolov, ki kažejo, skozi kakšno dinamiko, kako, kam in na kakšen način se bo v vašem življenju energija konkretnega vprašanja, ki ga zastavljate, premikala naprej.

Sam izvor sega v starodavni čas zgodnjih civilizacij Lemurije, Atlantide, Aztekov, Egipta, Kitajske, Tibeta, Rima,… v zadnjem času, je vsem sigurno najbolj poznano Apolonovo svetišče, Delfski orakelj na ozemlju stare Grčije. Stari Grki in Rimljani so v orakelj močno verovali, zato so pogosto iskali nasvete pri Njem, predno so se lotili kakšnih pomembnih dejanj.

Pomebno je, da veste, da Moč prerokbe ni v Oraklju, ampak v vas, kajti Vi ste Tisti, ki določate nivo zaVesti, iz katerega boste delovali. Vaša lastna duša, vas po poti Srca intuitivno vodi, da izberete tisti odGovor, ki ima v tem Trenutku za vas največji pomen. Vsak odGovor je napisan za Vse in vsakogar, tukaj in zdaj… in vse kar morate Vedeti je Videti, da zaupate Vanj in se prepustite Njej… zato, ko odGovore berete odprite Srce… izstopite iz Drame, Ega in svojega uma… se dvignite… in vstopite v Trenutek. Ko ste v Trenutku, ste v Srcu, v Enosti, v Njem, v Njej… v Večnosti in veličastnosti Svetlobe.

Kako se lotiti  branja Oraklja… kako začnete z branjem knjige

Pred vami je zelo drugačna knjiga, ki je zaPisana na večih nivojih, za vsakogar in je Dar, Enosti. Je veliko več kot knjiga… to je vaš osebni Orakelj, vaš varuh, učitelj in prinašalec Luči. OdGovore Oraklja lahko začnete brati od začetka, tako da se vsak dan lotite enega odGovora in nato sledite odGovorom sledijo po zaporedju, kot si sledijo do 108… in potem, lahko cikel ponovite.

Pomemben del branja je zavestno Opazovanje, sebe, drugih,… kaj se vam dogaja čez dan, kako se odzivate in kaj doživljate medtem, ko jih prebirate… vas preplavijo morda kakšne emocije, se vam utrne kakšna misel, spomini ali ideje… ko berete odGovore, si lahko delate svoj dnevnik beležk, kaj opažate nato pri sebi, v okolici, kje in kako se vam odpirajo ali morda zapirajo kakšne poti.

Lahko berete knjigo tudi tako, da jo primete v svoje roke, jo položite na Srce, zaprete oči, globoko vdihnete in izdihnete, da se povežete s sabo in se za Trenutek ustavite v svoji trenutni situaciji, ki vas skrbi, v odnosu ali drugih izzivih… nato, zastavite vprašanje, ki naj bo zelo jasno postavljeno, to je v trdilni obliki. Naprimer ne zastavljajte vprašanj, kot so »ali naj zamenjam službo nai naj ostanem kjer sem?« Bolj ustrezen odgovor boste dobili, če postavite: »Ali naj zamenjam službo?« ali pa »Kaj lahko pričakujem, če ostanem tukaj, kjer sem…   To je samo primer, da ne boste vprašali dvomljivo, kajti pomembna je energija, ki stoji za vašim vprašanjem. Če je že na začetku vprašanje dvoumno in neustrezno… se boste z odGovorom težko zadovoljili. Orakelj, vam bo odgovoril na vprašanje, ki ga imate resnično v svojem Srcu, odGovor, pa vam morda ne bo vedno po volji… morda ga ne boste razumeli. Če bi se vam zgodilo kaj takšnega, si vzemite čas za odmik in razmislek ter prostor za vPogled z drugega zornega kota.

Vedite, da slučajev in naključij ni… vse poteka v skladu z vašo energijo. »Slučaji« in »naključja« v vaši realnosti, so samo odraz v kakšni smeri poteka vaša pozornost. Kar vas moti v vašem zunanjem svetu… je odraz in mesto vaše bolečine in neravnovesja… kar vam je všeč, pa vas spodbuja, da razvijajte ta del v sebi, da ga Prebudite. Enako, privlači enako. Tako je bilo, je in bo… vam ni všeč? Spremenite sebe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Orakelj odGovori: 108 poti osebnega razvoja in duhovne rasti”
0

Your Cart