Kdo je Nejc Krumpačnik?

Nejc Krumpačnik je ustanovitelj portala Motiviran.si, ki ga pravkar prebirate. Počaščen sem, da je Tomaž Srpčič, vodja SEO oddelka na Optiwebu, prav z mano opravil prvi intervju, ki ga lahko preberete na njegovem blogu, o katerem boste več izvedeli ravno o tem, kako uspešno blogati in optimizirati spletne strani za iskalnike. Vabljeni k branju.


Uvod

Kdo je Nejc Krumpačnik v prostem času in poslovno? Kaj ga navdušuje, ob čem ga spreleti srh, kaj mu požene kri po žilah?

Nejc Krumpačnik je motiviran vedoželjnež, ljubitelj košarke in živali ter zbiratelj vsega, kar vsaj malo diši po vojaški in slovenski zgodovini. Poslovno se ukvarjam predvsem z digitalnim marketingom, vse bolj pa spoznavam tudi področja, povezana s prodajo, vodenjem in coachingom. Navdušujejo me izpiljene človeške mojstrovine, pa naj gre za perfekten komični nastop pokojnega Georga Carlina, razumevanje košarke Luke Dončića, Prešernov Krst pri Savici, dialoge iz filmov Quentina Tarantina ali kreativno spisano prošnjo za delo prijatelja Andreja. Kreativnost pri ljudeh je tisto, kar zares občudujem. Srh me spreleti ob izgovorih in obrekovanju, kri pa mi po žilah požene, ko čakam na nastop pred mnogoštevilčno publiko.


Celoten intervju si lahko preberete s klikom na spodnji gumb.

Kliknite tukaj za celoten intervju. 

 

Če vam je bil prispevek všeč, ga prosim delite naprej. 🙂

 

Se želiš pridružiti največji družini motivirancev v Sloveniji?