Domov Knjige Osebna rast Razmerja Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa
Akcija!

Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa

23,90  19,90 

Avtor: Chris Prentiss

Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Le-ti vam bodo tudi v najtežjih najtežjih trenutkih pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti.

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

Zakoni ljubezni so preizkušena načela za uspešno ljubezen, ki so tisoče let prinašala z dušo prežeto srečo in izpolnjujoče odnose vsem, ki so jim sledili. Sprejemanje teh preprostih resnic in delovanje v skladu z njimi, človeka okrepi, da lahko oblikuje okvire svojega sedanjega ali bodočega odnosa – čudovite stvaritve, ki ga bo negovala in ohranjala, spreminjala žalostne dneve v srečne ter leta in leta razveseljevala.

Življenje v skladu s temi temeljnimi zakoni življenja vam bo pomagalo, da se izognete pastem, ki prežijo na poti, tistih, ki se nikoli ne vprašajo o posledicah svojih misli, besed ali dejanj. Pot ustvarjanja čudovitega odnosa je lahko na trenutke težavna, včasih boleča, vendar je na koncu vedno vredna truda.

Morda mislite, da je potek odnosa odvisen od sreče ali okoliščin, ki se vam na življenjski poti zgodijo ali ne. Morda pa mislite, da je vaša sreča odvisna od tega, kar vaš partner stori ali ne stori. To ni res. Resničnost je, da je kakovost vašega odnosa v glavnem odvisna le od enega dejavnika: vas. Sanjski odnos ni naključen, ni odvisen od meta kocke. Je rezultat tega, da poznate prave ukrepe za ustvarjanje in vzdrževanje izpolnjujočega prijateljstva s svojim partnerjem.

Včasih lahko srečamo nekoga, za katerega smo prepričani, da je pravi za nas, vendar zaradi tega, kar smo se naučili o odnosih in tega, kar smo z leti postali, uničimo priložnost. Nekaj, kar bi lahko postalo čudovit odnos s pravo osebo, postane še en v vrsti žalostnih koncev. Tudi najboljše priložnosti se v nepravih rokah izničijo.

Zakoni ljubezni vas bodo opremili z znanjem, razumevanjem in pravim vpogledom na preteklost in vam dali smernice za prihodnost. Nekaterih stvari pa se boste morali od-učiti, ker preprosto niso resnične. To bo najbolj koristno delo, kar ga lahko opravite. Spremenili se boste in ko se boste spremenili vi, se bodo spremenili tudi vaši najbližji.

Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Avtor Chris Prentiss na osvežujoč način pokaže, kaj je res in kaj ni res v naših prepričanjih o ljubezni in odnosih.

Naučili se boste med drugim tudi, kako zagotoviti varno okolje, koga privlačite in zakaj, kaj je namen vašega partnerstva, kakšna je moč vaših prepričanj, prepoznati nezdrave vzorce iz preteklosti in spoznati, kako vplivajo na vas in vašega partnerja, kako rešiti odnos v težavah, če je vreden reševanja, ter kako odnos prekiniti, če vam škodi ali se je izpel.

Zakoni ljubezni vas bodo usmerali tudi v najtežjih trenutkih in vam pomagali ustvariti ljubeč odnos, poln radosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa”
0

Your Cart