Domov Knjige Osebna rast Psihologija Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti – 54 kart
Akcija!

Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti – 54 kart

23,90  18,90 

Avtorja: Diana Cooper, Greg Stuart

Avtorja Diana Cooper in Greg Stuart s Kartami modrosti pomagata vsem, ki težijo k harmoniji svojih misli, telesa in duha. Uporabljamo jih lahko kot vodnike po vsakodnevnem življenju ali pa se k njim zatečemo po pomoč, ko nas življenje postavi pred pomemben izziv. Karte dajejo navdih za nove poglede na življenje in ustvarjalen pristop k življenju. Preko Kart modrosti nam govori vesolje, ki je naš vodnik, učitelj in zaščitnik.

Ni na zalogi

Opis

V življenju se večkrat srečamo s situacijami in izzivi, ki nam omogočajo osebnostno rast in poglabljajo naše razumevanje o življenju. Karte modrosti na preprost način obravnavajo različna področja človekovega življenja.

S Kartami modrosti boste pridobili globlji vpogled vase, v dogodke in odnose. Služijo kot navdih in prijazen opomin. Globinsko osvetljujejo situacije in opozarjajo, da je vsaka življenjska izkušnja odlična priložnost za notranjo rast, ki se odvija na poti do obvladovanja lastne osebnosti – usklajenosti misli, telesa in duha.

Karte ne vsebujejo zgolj afirmacij, temveč tudi spremno besedilo, ki na razumljiv način predstavlja to ali ono področje našega življenja in na nek način ‘sili’ k razmisleku. Vse v vesolju se zgodi z razlogom, in ko v roke vzamete Karto modrosti, vesolje spregovori v jeziku uglašenosti ter vam daje priložnost, da se povežete z modrostjo v sebi

Avtorja Diana Cooper in Greg Stuart s Kartami modrosti pomagata vsem, ki težijo k harmoniji svojih misli, telesa in duha. Uporabljamo jih lahko kot vodnike po vsakodnevnem življenju ali pa se k njim zatečemo po pomoč, ko nas življenje postavi pred pomemben izziv. Karte dajejo navdih za nove poglede na življenje in ustvarjalen pristop k življenju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Karte Modrosti: Pot do obvladovanja osebnosti – 54 kart”
0

Your Cart