Iščemo nove pisce!

Tudi ti lahko soustvarjaš vsebino našega portala!

Na portalu Motiviran.si iščemo nove kreativne, talentirane in predane pisce člankov, ki se želijo pridružiti naši ekipi motivirancev in si tako razširiti obzorja ter povečati svojo prepoznavnost.

Kaj sodelovanje z nami pomeni za vas? 

V zameno ponujamo sledeče. Sodelovanje z nami bo za vas pomenilo neodvisno delo, večinoma od doma, preko katerega boste lahko izražali svoj talent, misli in znanja. Izpopolnili boste svoje veščine kreativnega ustvarjanja zanimivih besedil, pravopisja in pridobili nova znanja s področij osebne in poslovne rasti.

Poučili vas bomo tudi o SEO tehnikah optimizacije spletne strani (SEO – Search Engine Optimization), ki jih boste uporabljali pri pisanju. Brezplačno smo vam na voljo za svetovanje glede digitalnega marketinga (upravljanje s socialnimi omrežji, Facebook oglaševanje, kreativa, prodaja in marketing), pridobljeno znanje pa lahko hitro testirate in uporabite pri svojem lastnem poslu.

Poleg tega boste imeli kot član naše ekipe možnost sodelovati pri izbiri in pripravi intervjujev. Spoznali boste številne uspešne poslovneže, športnike in humanitarce ter se z nami družili tudi na poslovnih in zabavnih dogodkih.

Deležni boste večjih ugodnosti, kot sta cenejši zakup oglasnega prostora in cenejši nakup izdelkov.

Predvsem pa je sodelovanje z Motiviran.si za vas izvrstna priložnost, da se izpostavite, javnosti jasno pokažete svoja znanja in kompetence ter si zgradite zavidanja vreden portfelj. Nemalokrat se je izkazalo, da takšna referenca lahko ogromno pomeni tudi vašemu potencialnemu delodajalcu. Če imate svoj lasten posel, boste posledično tudi na vašo spletno stran privabili nove ljudi in potencialne stranke.

V kolikor menite, da imate primerno znanje, veselje in žilico do pisanja ali pa bi zgolj radi javnosti predstavili zgodbo, ki jo je vredno prebrati, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Pridružite se torej naši ekipi piscev, blogerjev ter strokovnjakov, kot so psihologinja Katja Z. Istenič, prehranski strokovnjak Mario Sambolec in life coach Petra Kmetec.