POZOR – SAMO ZA AMBICIOZNE PODJETNIKE, KI ŽELIJO, DA JIM POSEL MED KRIZO ZACVETI, NE ZGOLJ PREŽIVI

Oglej si spodnji video

Verjamem, da ti bo postregel z idejami, ki te bodo premaknile k akciji!

Nejc Krumpačnik, 16. marec 2020

Želiš do več klikov, ki se bodo avtomatsko pretvarjali v nove kupce? 

Potem obstaja velika verjetnost, da ti lahko pri tem pomagam …

Še prej pa tole.

Veseli me, da si se odločil stvari vzeti v svoje roke! 

Situacija je, kakršna je. 

Na žalost tudi nekatere moje stranke čutijo izpad prihodka – še posebej lastniki lokalov.

Pa vendar jih krasi nekaj skupnega. 

Zelo dobro se zavedajo, da lahko vmesni čas izkoristijo za načrtovanje ofenzivne marketinške strategije.

Poglej.

Ko gre podjetjem slabo, začnejo najprej ponavadi rezati ravno pri marketingu. 

Nato jim gre seveda samo še slabše!

Sedaj smo v takšnih časih, ko se podjetja soočajo z nepričakovanimi izzivi. 

Je tako tudi s tvojim? 

Tukaj je morda najpomembnejši korak, ki ga lahko narediš:

Ostani prisoten v glavah potrošnikov!

Kriza ni dovolj dober razlog, da se umakneš iz trga. 

Nasprotno. 

Ko bo vsega konec – in za dežjem je še vedno posijalo sonce – boš žel sadove tega, kar počneš sedaj. 

Bodisi pozitivne, bodisi negativne. 

Vedi le, da je za vsak dober odnos potrebna komunikacija. 

In kupci kupujejo pri tistih, s katerimi imajo dobre odnose. 

Mnogi tvoji konkurenti se tega ne zavedajo in bodo v prihodnjih tednih ali celo mesecih zelo rezervirani.

Če bi bil nesramen, bi rekel, da bodo kar malo pozabili na svoje kupce.

Na tvojem mestu bi izkoristil, kar se ponuja na pladnju.

No … Pravzaprav v svoji panogi počnem točno to.

Kaj pa ti?

Boš podlegel pritiskom ali zagrabil priložnost? 

Če potrebuješ pomoč pri spletnem preboju, ne oklevaj in si S KLIKOM NA SPODNJI GUMB poglej, kakšne so možnosti najinega sodelovanja in če sva sploh dober fit.

PS: Res bom vesel, da predtem pogledaš zgornji video, ki ti bo poleg kopice takoj aplikativnega znanja dal malenkost več vpogleda v to, kar počnemo.

 

Želiš odkriti, če je naš sistem primeren za tvoj posel?

Na spletu sem bil praktično neviden. Za pomoč sem se obrnil na Nejca. Izpadlo je odlično! Rezultat? Stranke sedaj od mene dobijo dovolj informacij, da dorečemo zgolj še detajle. Koncept marketinških kampanj, ki mi ga je zaupal, je odličen. Dal sem mu težko nalogo, a me je postavil na zemljevid. Priporočam.​
Marko Knežar
Igralko, najem otroških igral
Preden sem z Nejcem začel sodelovati, sem bil na spletu sicer že prisoten, ampak ne v taki obliki kot bi si želel. Vse je bilo bolj neusmerjeno in "na pamet". Vedel sem, da je glede na kvaliteto in nivo storitev, ki jo ponujam, še veliko rezerve, da se zadevo zapelje en nivo višje. Nisem se motil in z Nejčevo pomočjo sva skupaj zasnovala taktiko in realizacijo do končnega rezultata. In kakšen je bil rezultat? Sedem novih dolgoročnih coaching klientov. Samo od ene specifične, dobro premišljene akcije. Kje vidim največjo dodano vrednost sodelovanja z Nejcem? Ni samo znanje marketinga in oglaševanja na splošno, ampak njegova zmožnost širšega razmišljanja, povezovanja različnih idej in smeri v cilj, ki ga posameznik išče in kovanje prave taktike za realizacijo. Nejc premore kreativnost, znanje in realizacijo tudi za zahtevnejše kliente in projekte od začetne ideje do konca. Predvsem pa bi izpostavil pravilen odnos, ki je poleg tehničnega znanja in samih rezultatov ključen za dobro sodelovanje, zaupanje in tega pri Nejcu ne primanjkuje. Verjamem, da lahko samo ura coachinga z njegove strani bistveno vpliva na posameznikovo uspešnost v prihodnje.
Gašper Grošelj
Osebni fitnes trener
Odraščam v stoletju, kjer socialna omrežja igrajo veliko vlogo v našem vsakdanjem življenju. Nič čudnega ni bilo, da sem se zavedal, da moram marketing socialnih omrežij vključiti tudi vzporedno z gradnjo mojega novega posla. Tako že skoraj 2 leti uspešno vodim svoj lokal na obali. Velik delež pripisujem tudi odličnemu marketingu s strani Nejca in njegove ekipe. Z njihovimi idejami in predlogi Kamarin dvigamo iz meseca v mesec na višji nivo in še rastemo. Vsem starejšim in novim podjetjem priporočam vključitev marketinga socialnih omrežij v svoj posel. Nejcu pa bi se še enkrat zahvalil za vse, kar je naredil za moj posel, da smo skupaj boljši in močnejši.
Matej Madruša
Kamarin Bar & Grill
V mesecu novembru sem se udeležila konference o Facebook oglaševanju. Kmalu sem spoznala, da ob količini dela, ki ga imam, preprosto zmanjka časa za kvalitetno oglaševanje. Poleg časa pa je potrebno imeti še konkretno znanje, ki pa ga sama nimam. K sreči sem ravno na temu seminarju spoznala Nejca, ki se z oglaševanjem ukvarja profesionalno. Dogovorila sva se za poslovni sestanek in naredila strateški načrt. Najino sodelovanje je moj izplen od oglaševalskih akcij povečalo za kar 15krat! Med drugim sem z vložkom v kampanjo, ki je znašal manj kot 100 €, uspela napolniti vseh 5 mest za tečaj za pasjega frizerja v skupni vrednosti 7.500 €! Akcijo bomo že ponovili. Nejc je strokoven, potrpežljiv ter posluša in upošteva želje. Od njega sem se veliko naučila o oglaševanju in veselim se našega nadaljnega sodelovanja!
Nina Pečlin
Pasji salon Lucy
Nejc nam je bil v izdatno pomoč z idejami in konkretnimi nasveti glede izkoriščanja možnosti, ki jih ponujajo socialna omrežja.
Vesna Milenković
Dr. Feelgood
Z Nejčevo ekipo uspešno sodelujemo že več let. Za nas izvajajo oblikovanje in pripravo besedil za splet, oblikovanje promocijskih izdelkov in vodenje socialnih omrežij. Pomemben vidik je seveda tudi plačljivo oglaševanje. Z uspešno zastavljenim marketinškim načrtom nam iz meseca v mesec pomagajo pri večanju prepoznavnosti naše blagovne znamke. Posebej cenimo njihovo ažurnost in odzivnost ter pripravljenost poslušati naše želje, hkrati pa podati svoje iskreno mnenje. Z veseljem lahko zagotovim, da smo s sodelovanjem izredno zadovoljni, povsem izpolnjujejo dane obljube in presegajo naša pričakovanja.
Mitja Bežan
Karal, moderni usnjeni čevlji, d.o.o.

Želiš odkriti, če je naš sistem primeren za tvoj posel?

© 2020 Motiviran.si – Vse pravice pridržane

0

Your Cart