Kdo sva?


Hej, obiskovalec, poslušalec, bralec! 🙂

Sva Nejc in Neža, Neža in Nejc, kakor hočete – partnerja v zasebnem in poslovnem življenju.

Dobro se zavedava, kako je, ko se počutiš, da si v življenju obtičal, da prav nič nima smisla in ko ne veš, kako naprej. Veš pa, da imaš dovolj in da si želiš nekaj več.

Mar se nismo v življenju vsaj enkrat tako počutili prav vsi?

Vsak ima svojo zgodbo in na tem mestu ne bova razpravljala o najinih (lahko pa si prebereš tale intervju, v katerem boš izvedel malenkost več).

Nekaj pa veva zagotovo.

Ko prevzameš odgovornost in prenehaš kriviti zunanje okoliščine, se spremeni marsikaj.

Midva sva jo prevzela.

Zanimalo naju je, kaj je skupno uspešnim ljudem. Kako živijo, delujejo, usklajujejo zasebno in poslovno življenje, kako razmišljajo in kakšne navade imajo. Če bi le uspela izvedeti našteto, nato pa pridobljeno znanje zgolj še prenesti tudi v najino življenje, bi se pozitivne spremembe neizogibno morale začeti dogajati.

Preprosta filozofija, kajne?

Kmalu sva dobila potrditev, da ji je vredno slediti. In tako se je pričela najina pot osebne in poslovne rasti, ki je hitro prerasla tudi v veliko strast.

Ustanovila sva Motiviran.si – prvi portal za motivacijo v Sloveniji, da bi ubila dve muhi na en mah. “Prisilila” sama sebe, da prebirava in razmišljava o omenjenih vsebinah in da bi obenem dragocene informacije podelila tudi z najinimi sledilci.

Danes sva samostojna podjetnika. Ukvarjava se z digitalnim marketingom, mnogim podjetjem pa sva že pomagala do boljših rezultatov – večje prepoznavnosti in novih strank – s pomočjo spleta. Organizirala sva tudi celovito delavnico o digitalnem marketingu, kateri bo kaj kmalu sledila nova. Če želiš izvedeti kdaj, se nikakor ne pozabi prijaviti tukaj, da te o tem obvestiva.

Kmalu boš priča tudi najinemu novemu projektu – tj. podcast za podjetništvo in življenje, zato ne pozabi vsake toliko preveriti, kaj se na tej strani dogaja novega. 🙂

Pogovarjava se bova z ljudmi, ki jim je v življenju in poslu že uspelo. Oni so dokaz, da je mogoče in od njih se lahko ogromno naučimo.

In nikar ne pozabi:

Drzni si sanjati!

 

Se želiš pridružiti največji družini motivirancev v Sloveniji?