Delavnice in izobraževanja

Delavnica Osvojite digitalni marketing

Poglej, kako smo se imeli v Mariboru

Ustanovitelja spletnega portala Motiviran.si prirejava redno delavnico, na kateri razkrivava preverjene skrivnosti digitalnega marketinga.

Delavnica je namenjena vsem, ki želite s pomočjo spleta pridobiti večjo prepoznavnost, najti nove stranke in zaslužiti več!

Več o delavnici in prijavi izveste tukaj.

Če želiš biti obveščen o prihodnjih datumih seminarjev in delavnic, se ne pozabi prijaviti preko spodnjega obrazca, da te o tem obvestimo.

Se želiš pridružiti največji družini motivirancev v Sloveniji?


Pomagamo vam osebno in poslovno zrasti

Ustvarjalci portala Motiviran.si vam v sodelovanju z zunanjimi sodelavci nudimo delavnice in izobraževanja na tematiko povečanja motivacije na različnih področjih, s katerimi boste povečali svojo produktivnost in kvaliteto delovanja. Spoznali boste svoje karakterne prednosti in slabosti ter njihovo uspešno obvladovanje, oziroma uporabo v poslu, odnosih in vsakdanjih opravilih.

1. Delovno okolje

Delavnice in izobraževanja na temo Vodenje in povečanje motivacije na delovnem mestu so primerne tako za zaposlene v podjetjih kot za njihove vodje. Slednji boste spoznali tehnike za spodbudo svojih podrejenih k večji produktivnosti in grajenju uspešnega delovnega okolja ter zadovoljne ekipe.

Zaposleni v podjetju se boste naučili učinkovite komunikacije tako s sodelavci kot tudi z nadrejenimi. Na zabaven način boste spoznali svoje prednosti in slabosti ter jih skušali skupaj s svojo vodjo implementirati v svoje trenutno delo.

Teme, ki jih bomo obravnavali v sklopu predavanj in delavnic so:

 • Učinkovito komuniciranje in vodenje,
 • uspešno reševanje konfliktov,
 • povečanje motivacije v delovnem okolju,
 • timsko delo,
 • upravljanje s časom in učinkoviti sestanki,
 • težje vodljivi sodelavci,
 • obvladovanje stresa.

2. Študij

Delavnice in izobraževanja z naslovom Povečanje motivacije za učenje so primerne predvsem za študente, ki jim zmanjkuje motivacije, idej in načinov za uspešno pripravo na izpite.

Predavanja so primerna tudi za dijake, ki si želijo izboljšati svoj uspeh v šoli. Na predavanjih boste spoznali pomen sprotnega učenja, načine za povečanje samomotivacije ter različne tehnike učenja. Slednje boste na delavnicah povezali s svojimi karakternimi lastnostmi in tako določili najboljši način učenja zase.

3. Medosebni odnosi

Delavnice in izobraževanja z naslovom Povečanje motivacije za medosebne odnose so namenjene vsem, ki imate kakršnekoli težave na področju komunikacije, izražanja čustev, prikritih zamer, nestrinjanj in podobno, bodisi v družinskih odnosih kot v odnosih na delovnem mestu ali drugje. Predstavili vam bomo pogoste napačne vzorce komunikacije in vedenj v medosebnih odnosih in vas naučili, kako jih obvladati, oziroma odpraviti.

Teme, ki jih bomo obravnavali v sklopu predavanj so:

 • Konstruktivna predstavitev problema,
 • uspešno obvladovanje jeze,
 • umirjena in jasna komunikacija,
 • napačni vzorci vedenj in komunikacije,
 • metode za uspešno odpravo nesoglasij,
 • kako se iskreno opravičiti,
 • kako se partnerju/sodelavca pohvaliti in se zahvaliti.

4. Zdravje in šport

V sodelovanju z nekaterimi priznanimi športnimi trenerji in prehranskimi svetovalci vas bomo naučili, kako uspešno pristopiti k spremembi načina prehranjevanja in življenjskega sloga. Razložili vam bomo, zakaj sta gibanje in zdrava prehrana pomembna v vašem življenju ter vas preko realnih primerov ljudi prepričali, da nikoli ni prepozno za spremembo.

Spoznali boste različne načine prehranjevanja in v okviru delavnic skupaj s strokovnjakom določili pravega zase glede na vaše zdravstveno stanje, življenjski stil in stopnjo vztrajnosti. V okviru prehranskih delavnic se boste naučili tudi hitre in enostavne priprave zdravih obrokov in prigrizkov.