Motiviran.si

Imam samo en preprost cilj.
Da ti pomagam, da aktiviraš svoj potencial!

Prijavi se, da brezplačno prejmeš zate koristne vsebine za tvojo poslovno in osebno rast.
Ko gre za posel, ti na spletu pomagam zaslužiti več. Tako da povečaš svojo prepoznavnost in pridobiš nove premium stranke.

Ko gre za Motiviran.si, gre za mojo strast.

Pogovarjam se z ljudmi, ki jim je v življenju in poslu že uspelo. Oni so dokaz, da je mogoče in od njih se lahko ogromno naučimo.

Nejc Krumpačnik, ustanovitelj blagovne znamke Motiviran.si

ZAUPAJO NAM ŠTEVILNA UGLEDNA SLOVENSKA PODJETJA IN POSAMEZNIKI

Razmišljaš, da bi marketing zaupal strokovnjakom?​

Zate in za tvoje podjetje lahko prevzamemo marketinške aktivnosti, ki ti bodo pomagale, da:

A. Prideš do novih strank (… in večjega zaslužka).
B. Povečaš prepoznavnost in dvigneš vrednost tebe osebno ali tvoje blagovne znamke.
C. Pridobiš kontakte novih potencialnih strank.

Je to nekaj zate? Preveri, če izpolnjuješ pogoje …

“Zelo dobro razume, kaj natančno njegovi klienti potrebujejo."

Nejc Krumpčanik je zagotovo eden izmed tistih marketingarjev, ki zelo dobro razume, kaj natančno njegovi klienti potrebujejo. Moram priznati, da sem predtem delal s kar nekaj marketinškimi strokovnjaki in agencijami. Nejc me je posebej navdušil in presenetil s tem čudovitim občutkom za razumevanje želja in potreb. Predvsem je res zelo dober v pomoči in podpori pri promociji in organizaciji dogodkov - smo eni izmed redkih, ki smo v zadnjih letih uspešno s seminarji in delavnicami napolnili kar lepo število dvoran. Vsem, ki si zares želite dobrega dolgoročnega marketinga, ki vas bo zelo hitro popeljal do kakovostnih kontaktov, da vam bo lažje in enostavnejše v prodajnem procesu, vam zelo priporočam sodelovanje z Nejcem.
Silvester Kmetič
Prodajni trener in coach, lastnik več podjetij

“Postavil me je na zemljevid!”

Na spletu sem bil praktično neviden. Za pomoč sem se obrnil na Nejca. Izpadlo je odlično! Rezultat? Stranke sedaj od mene dobijo dovolj informacij, da dorečemo zgolj še detajle. Koncept marketinških kampanj, ki mi ga je zaupal, je odličen. Dal sem mu težko nalogo, a me je postavil na zemljevid. Priporočam.​
Marko Knežar
Igralko, najem otroških igral

“Že ena sama specifična dobro premišljena kampanja mi je prinesla 7 novih dolgoročnih klientov.”

Preden sem z Nejcem začel sodelovati, sem bil na spletu sicer že prisoten, ampak ne v taki obliki kot bi si želel. Vse je bilo bolj neusmerjeno in "na pamet". Vedel sem, da je glede na kvaliteto in nivo storitev, ki jo ponujam, še veliko rezerve, da se zadevo zapelje en nivo višje. Nisem se motil in z Nejčevo pomočjo sva skupaj zasnovala taktiko in realizacijo do končnega rezultata. In kakšen je bil rezultat? Sedem novih dolgoročnih coaching klientov. Samo od ene specifične, dobro premišljene akcije. Kje vidim največjo dodano vrednost sodelovanja z Nejcem? Ni samo znanje marketinga in oglaševanja na splošno, ampak njegova zmožnost širšega razmišljanja, povezovanja različnih idej in smeri v cilj, ki ga posameznik išče in kovanje prave taktike za realizacijo. Nejc premore kreativnost, znanje in realizacijo tudi za zahtevnejše kliente in projekte od začetne ideje do konca. Predvsem pa bi izpostavil pravilen odnos, ki je poleg tehničnega znanja in samih rezultatov ključen za dobro sodelovanje, zaupanje in tega pri Nejcu ne primanjkuje. Verjamem, da lahko samo ura coachinga z njegove strani bistveno vpliva na posameznikovo uspešnost v prihodnje.
Gašper Grošelj
Osebni fitnes trener

“Najino sodelovanje je moj izplen od oglaševalskih akcij povečalo za vsaj 15 krat!”

V mesecu novembru sem se udeležila konference o Facebook oglaševanju. Kmalu sem spoznala, da ob količini dela, ki ga imam, preprosto zmanjka časa za kvalitetno oglaševanje. Poleg časa pa je potrebno imeti še konkretno znanje, ki pa ga sama nimam. K sreči sem ravno na temu seminarju spoznala Nejca, ki se z oglaševanjem ukvarja profesionalno. Dogovorila sva se za poslovni sestanek in naredila strateški načrt. Najino sodelovanje je moj izplen od oglaševalskih akcij povečalo za vsaj 15 krat! Med drugim sem z vložkom v kampanjo, ki je znašal manj kot 200 €, uspela napolniti vseh 10 mest za tečaj za pasjega frizerja v skupni vrednosti 15.000 €! Akcijo bomo še ponovili. Nejc je strokoven, potrpežljiv ter posluša in upošteva želje. Od njega sem se veliko naučila o oglaševanju in veselim se našega nadaljnega sodelovanja!
Nina Pečlin
Pasji salon Lucy

“Velik delež uspeha pripisujem tudi odličnemu marketingu s strani Nejca in njegove ekipe.”

Odraščam v stoletju, kjer socialna omrežja igrajo veliko vlogo v našem vsakdanjem življenju. Nič čudnega ni bilo, da sem se zavedal, da moram marketing socialnih omrežij vključiti tudi vzporedno z gradnjo mojega novega posla. Tako že skoraj 2 leti uspešno vodim svoj lokal na obali. Velik delež pripisujem tudi odličnemu marketingu s strani Nejca in njegove ekipe. Z njihovimi idejami in predlogi Kamarin dvigamo iz meseca v mesec na višji nivo in še rastemo. Vsem starejšim in novim podjetjem priporočam vključitev marketinga socialnih omrežij v svoj posel. Nejcu pa bi se še enkrat zahvalil za vse, kar je naredil za moj posel, da smo skupaj boljši in močnejši.
Matej Madruša
Kamarin Bar & Grill

“Povsem izpolnjujejo dane obljube in presegajo naša pričakovanja.”

Z Nejčevo ekipo uspešno sodelujemo že več let. Za nas izvajajo oblikovanje in pripravo besedil za splet, oblikovanje promocijskih izdelkov in vodenje socialnih omrežij. Pomemben vidik je seveda tudi plačljivo oglaševanje. Z uspešno zastavljenim marketinškim načrtom nam iz meseca v mesec pomagajo pri večanju prepoznavnosti naše blagovne znamke. Posebej cenimo njihovo ažurnost in odzivnost ter pripravljenost poslušati naše želje, hkrati pa podati svoje iskreno mnenje. Z veseljem lahko zagotovim, da smo s sodelovanjem izredno zadovoljni, povsem izpolnjujejo dane obljube in presegajo naša pričakovanja.
Mitja Bežan
Karal, moderni usnjeni čevlji, d.o.o.

“Lahko zagotovim, da za vsak vložen evro, ki ga namenimo marketingu, dobimo nazaj bistveno več kot prej, ko smo te stvari počeli sami.”

Odkar sodelujemo z Nejcem, se je učinkovitost našega marketinga bistveno izboljšala. Lahko zagotovim, da za vsak vložen evro, ki ga namenimo marketingu, dobimo nazaj bistveno več kot prej, ko smo te stvari počeli sami. Odkar Nejc sodeluje pri naših kampanjah, na oglaševanju in uporabi socialnih medijev, se je učinkovitost tega, kar delamo, resnično izboljšala. In ne samo to. Nejc je izredna oseba, je strokovnjak in res sem vesel, da mi namenja dovolj pozornosti. Je natančen, strokoven in vztraja dlje od nas, da dosežemo tisto, kar potrebujemo. To je nekaj, kar sem sam že dolgo iskal pri različnih izvajalcih v Sloveniji, pa tega nisem dobil. Tako da odkar sodelujem z Nejcem, sem z njegovo pomočjo resnično zadovoljen. Tako da vam mirno priporočam Nejca. Odločite se za sodelovanje z njim in videli boste, da bo Nejc zagotovo odlično podprl vaš spletni marketing.
Miha Bavec
Transformacija d.o.o.

“Z Nejcem in njegovo ekipo smo zelo zadovoljni, saj v malem podjetju nimamo posebej zaposlenih, ki bi se ukvarjali z marketingom in oglaševanjem ... ”

Zato nam je njegova ekipa res pripomogla k prepoznavnosti podjetja, pridobivanju strank, ljudje nas poznajo po celotni Sloveniji in dejansko priporočam, saj se zelo, zelo potrudijo in individualno načrtujejo vso oglaševanje, kar se tiče podjetja.
Helena Krevh Zorec
Neonart d.o.o.

“Maksimalno se potrudijo za cilje, ki si jih zadamo, hkrati pa vedno omogočajo rast in razvoj.”

Naše sodelovanje je prijetno in strokovno. Vedno prisluhnejo željam stranke in ji strokovno svetujejo. Maksimalno se potrudijo za cilje, ki si jih zadamo, hkrati pa vedno omogočajo rast in razvoj. Sodelovanje z njimi je res super.
Romana Čolić
Psihoterapija Pot

Povečaj spletno prodajo & pridobi nova povpraševanja

Če ne veš, kako pritegniti pozornost na spletu, puščaš na mizi veliko odličnih priložnosti. Moja želja zate je, da sčasoma predaš časovno potratne, zahtevne in velikokrat naporne digitalne marketinške obveznosti popolnoma iz svojih rok in se posvetiš tistemu, v čemur resnično uživaš.

Multimedijsko ciljno oglaševanje

Prikaži svoje oglase, na različnih medijih hkrati, zate najbolj relevantnim ciljnim skupinam ...

Facebook, Instagram, Google Search, Google Display, Youtube, LinkedIn. Poskrbimo, da se pojaviš, kjer so tvoji kupci.

Ko kupce nagovarjaš preko različnih medijev hkrati, se uspešnost kampanj drastično dvigne.

Večstopenjsko oglaševanje

Nagovarjaj pretekle obiskovalce spletne strani, e-mail naročnike in obstoječe kupce ...

Le 3 % trga je v nakupnem razpoloženju. Pomembno je, da znaš uspešno nagovoriti tudi preostalih 97 %. A kako?

Oglaševalske kampanje bomo prilagodili zagretosti tvojih strank za nakup. To pomeni, da bomo z obstoječim kupcem ali aktivnim iskalcem tvojega izdelka ali storitve komunicirali povsem drugače kot z nekom, ki te še sploh ne pozna.

To zate pomeni, da boš izboljšal učinkovitost oglaševalskih kampanj in poskrbel za to, da si te bodo stranke še dolgo zapomnile.

Izdelava prodajnih lijakov

Ogrej kupce, preden jim predstaviš svojo ponudbo ...

Kupec le redko kupi ob prvem stiku z nami. Njegova pot do nakupa je običajno daljša in prehoditi mora nekaj korakov, preden nas bo spoznal, mu bomo postali všeč in nam bo povsem zaupal.

S postavitvijo prodajnih lijakov pridobimo kontakt potencialne stranke, ji zagotovimo dovolj informacij, da jo prepričamo in ji šele nato podamo našo ponudbo.

100 % svetovanje in podpora

Pridobi partnerja, ki se bo posvetil tvojim izzivom ...

Govorim o ekipi, ki ima dovolj znanja in izkušenj, da te podpre na tvoji poti. O ekipi, ki bo na tvoj posel pogledala celostno in v tvoj marketinški miks povezala vse tiste obstoječe in nove aktivnosti, ki so potrebne za tvoj uspeh.

Si predstavljaš, kako hitreje ti bo šlo?

Nismo eden izmed tistih ponudnikov, ki se ukvarjajo zgolj s Facebook ali Google oglaševanjem, SEO optimizacijo ali pisanjem prodajnih besedil. Najprej bomo pogledali, kaj natančno je tisto, kar si želiš doseči, potem pa zagotavljanju tega rezultata podredili vse potrebne digitalne marketinške aktivnosti. Če bomo na koncu ugotovili, da te od večje prodaje in novih strank loči le nekaj klikov strank na Google oglase, tudi prav.

Se sliši smiselno?

Besedila, ki prodajajo kot za stavo

Zate oblikujemo oglase, ki pri strankah sprožijo želen odziv ...

Želiš prepričati svojega kupca, drži?

Prodajno besedilo pri tem pogosto odigra ključno vlogo. Pa naj gre za oglas na Facebooku ali prodajno pismo na spletni pristajalni strani. Obstajajo slabi oglasi in obstajajo odlični.

Mi raje ustvarjamo slednje.

Želiš tudi ti do več klikov,
ki se bodo avtomatsko pretvarjali
v nove kupce?

Začni dominirati na trgu

KMALU PRIHAJA - marketinški sistem, ki ga uspešno vpeljujemo v slovenska podjetja

Odkrij, kako neznanca hitro spremeniš v kupca, tako da prikažeš prave oglase pravim ljudem ob pravem času.

Preberi priljubljene Business & Lifestyle članke

Članki te bodo inspirirali, da poslovno in osebnostno zrasteš ter pridobiš orodja, ki ti bodo pri tem v podporo.

Obstajajo samo 3 načini, da povečaš svojo prodajo

Če si podjetnik, ti je verjetno že kristalno jasno … Obstajajo samo 3 načini, da povečaš svojo prodajo: Prvič. Da pridobiš nove stranke (to je nekaj, na kar se po mojih izkušnjah osredotoča večina). Drugič. Da poskrbiš, da obstoječe stranke pri tebi pogosteje

Preberi »

Sem magister inženir medijskih komunikacij, certificiran Transolution Business Practitioner in Top Selling Professional (pri Katzengruber Human Development Group)

© 2020 Motiviran.si | Vse pravice pridržane.
0

Your Cart